Декорация за Свети Валентин

123

♥ Нужни материали ♥

  • Рамка за картина
  • 2 бр. картон в избран от вас цвят (може и два различни цвята) с подходящ за рамката размер.
  • Макетно ножче или ножица
  • Молив

Виждам, че сега тези „картини” са много търсени и все повече американци ги продават и купуват. Но все пак няма нужда да се купува нещо, което може да се направи и с подръчни материали. Това е подходящ подарък за близък за вас човек, но е и интересна декорация, която да си направите и да си поставите в къщи.

12

♥ Как се прави ♥

1. Поставете пред себе си картона, който ще режете. С молив най-напред нарисувайте едно голямо сърце. Може да го нарисувате на ръка или да прерисувате някое сърце от интернет (аз често отварям някой файл със снимка (напр. на сърце погледнете в интернет ТУК) и поставям върху монитора картона – изображението прозира и мога да го очертая от там).

2. В голямото сърце започнете да рисувате по-малки сърчица. Запълнете равномерно горе-долу цялата повърхност на голямото сърце с по-малки такива – за да е по интересно рисувайте ги различни, т.е. по-големи, по-малки, по-тумбести и т.н.

3. С макетното ножче (или ножица) започнете да режете около малките сърца – не изрязвайте всичко а оставете неизрязана средата на всяко едно от малките сърчица.

4. Обърнете картона на обратно (сега очертанията направени с молив няма да се виждат) и започнете да сгъвате току-що изрязаното от сърчицата навънка – вижте как е на снимките – сигурна съм, че ще разберете повече от написаното тук.

5. В рамката сложете лист хартия или картон в избран от вас цвят и върху него сложете картона с изрязаните сърца. Ако стъклото на рамката се допира до хартията или махнете стъклото или потърсете друга подходяща рамка (такава с пространство между стъклото и картона).

♥ Желая ви приятно изкарване на празника!!! ♥

1234

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s