52 причини поради, които те обичам

любов

Смятам, че това е един прекрасен подарък както за него, така и за нея – наречен 52 причини поради, които те обичам. Може би много от вас знаят за този проект, но все пак мисля да го постна за тези от вас които не го. Аз го направих миналия Свети Валентин за моя приятел, и той много се зарадва. Много зависи от вашия партньор какъв човек е, но от това което знам – не прекалявайте с романтиката (ако е за мъж :)) Мъжете предпочитат да има хумор в посланията, защото иначе се чувстват много неловко, така между хубавите думи, вметнете по 1-2 майтапа. 981

Какво ви трябва

човек на когото да го подарите

 цяло тесте от 52 карти за игра /може нови, може и стари/

 перфоратор

хартия, която да залепите

химикал, с който да пишете

принтер (по желание)

халки или панделка

камъчета, мъниста и др. за декорация (по желание)

лепило или двойнозалепваща лепенка

Как се прави

Първо трябва да перфорирате картите. Може да направите 2 дупки от дясната страна или само една в десния горен ъгъл.♥ Пример:

6love

Може да използвате халки /защо не и свинска опашка :)/, както е  на горната снимка или панделка. ♥ Пример:

1п2

Второ, трябва да си приготвите хартията, която ще лепите върху картите. Може сами да си направите шаблона и да изрежете по него, може да използвате цветна, бяла или рециклирана хартия. Освен това може при наличието на принтер да принтирате шаблоните и да ги изрежете. Имам няколко събрани, които са подходящи, заповядайте:

Кръгли – 6 цвята –  ТУК

111червени и зелени ТУК

RedeLabels

GreenLabels

черни и кафявиТУК

BlackVintageLabelsBrownVintageLabels

кz

Третото което трябва да направите е да напишете посланията си. Може да потренирате на единия Жокер, направете с него една пробна страница или корица, другия го запазете за корица на вашата книжка. Вече сте сглобили картите  и сега трябва да залепите причините си с лепило или двойнозалепваща лепенка. Оставете да изсъхне (ако сте използвали лепило).

кйz

Предпоследното което трябва да направите е да направите и украсите корицата. Един начин е да го направите семпло и да залепите същия модел както е в страниците и да напишете „52 причини поради, които те обичам“. Може да добавите мъниста, камъчета или друго. Погледнете само какви красоти има и черпете от тях идеи. Може да видите още ТУК 400лл152ReasonsFront5f3

Последната ви задача е да поставите книжката в красива опаковка – хартиена торбичка или кутийка /ето няколко, които може да си направите сами –ТУК , ТУК, ТУК, ТУК  и ТУК /във всички линкове има безплатни шаблони, които може да принтирате.

 ♥ Добавете картичка, панделка и поднесете с много любов! ♥ 

Направете му този подарък и той определено ще се зарадва

сollageЕто едно клипче, за това колко може да се зарадва един мъж на такъв подарък, че чак да направи и пусне клипче в Ютуб – ТУК

Нека благодарим на създателите на цялата тази хубава идея от

 www.papervinenz.com 

One response to “52 причини поради, които те обичам

  1. Страхотна идея за използването на карти за игра. Може да надникнеш в кулата, в сръчни магии, за да видиш моята идея 356 дни любов.

    Вашия блог много ми помогна, когато реших да се уча да плета на 1 кука. Засега плета отделни малки детайли. Направила съм всичките ви цветя. Прекрасни са. Чудя се как става прикачването на отделните кръгове един към друг?

    До скоро!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s