Правоъгълна форма

do’s” & “dont’s

Правоъгълна форма

Правоъгълната форма се характеризира с почти еднаквата ширина обиколка на кръста, бедрата и раменете. Някой я наричат и спортна или атлетична фигура. Контурите на тялото ви нямат много извивки, така че ще трябва да използвате няколко тайни за стил, с които ще създадете малко такива. Някой специалисти си обясняват просто модата за правоъгълната форма : носете по обемисти блузи и поли за да се смали визуално талията.

Горнища: Създайте извивки. Потърсете блузи с големи обли деколтета и плетени блузи, те ще придадат по-голям обем. Носете колан на кръста си, така ще се създаде фигура пясъчен часовник фигура. Носете блузи с яки, къдрици и други детайли, за да привлечете вниманието към гърдите си. Това е единствената фигура тяло за която са предназначени поначало по обемните дрехи. Носете повече слоеве, играйте с материите, цветовете и кройката.

Връхни дрехи: Носете сака и блейзери колко може по-често.

Поли: Най-добри са с дължина до коляното. С формата на молив и по възможност с волани в края, за да се създаде още малко обем. А образни поли също са страхотни за това тяло.

Рокли: Отново както при правилото за полите, изберете такава с дължина до коляното. Придържайте се към такива рокли, които са стеснени в кръста, имат колан или набори, надолу се разкрояват и падат свободно.

Панталони: Вие може да носите почти всичко. Все пак има модели които ще ви паснат повече от други. „И ниска талия, скини дънки и панталони с широки крачоли ще свършат страхотна работа“ обяснява модния експерт Дел Русо. Избягвайте широки панталони и дънки.

Звезди от които може да откраднете 1-2 идеи за това как да се обличате все едно си имате ваш стилист : Гуинет Полтроу, Кийра Найтли, Рийз Уидърспун, Кейт Хъдсън, Никол Ричи и др.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s