Пай с вишни

 Най- вкусният кекс, който майка ми прави. Колкото повече вишни сложите, толкова по-сочен ще стане…

Продукти:

  • 1 п. краве масло
  • 2 чаши пудра захар
  • 4 яйца
  • 3 ч. брашно
  • 1 бакпулвер
  • вишни или череши
  • ванилия

Начин на приготвяне:

Маслото се разбива с пудрата захар, прибавят се яйцата едно по едно. След това прясното мляко, брашното (предварително разбъркано с бакпулвера) и ванилията се добавят. Отгоре се нареждат черешите или вишните. Пече се.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s